Welkom

De veiling der giganten.


Een woordje uitleg over deze veiling. We hebben besloten om een veiling te organiseren waarbij toppers van koi aangeboden worden tegen 70% van hun waarde als startprijs. Ja, het zijn stuk voor stuk geweldige koi en we lopen hierdoor een bepaald risico.

We gooien het dus nu eens over een andere boeg. Het risico is duidelijk aanwezig. Het is mogelijk dat we een vergissing maken, maar als we het niet proberen, dan zullen we het nooit weten. We gaan 10 koi van zeer hoge kwaltiteit volgende week aanbieden in de veiling. Deze zullen te bekijken zijn van dinsdag 27 februari 5.00 uur tot zondag 3 maart 18.00 uur. Het bieden kan beginnen op donderdag vanaf 5.00 uur.

Bieden kan met stappen van 100 euro per bod. Doe je een bod op een koi en krijg je geen weerwerk, dan doe je een gouden zaak en gaan wij de boot in. Wordt er geboden en de prijs gaat boven de normale waarde, dan beleven we de Japanse veilingsuccessen, en zullen wij tevreden zijn. Volg de veiing dus met argusogen. Er zullen 5 koi aangeboden worden van Interkoi Ameide, en 5 koi van Interkoi Arendonk. De koi mogen natuurlijk blijven tot medio april. Eén sanke is nog in Japan en zal azukari blijven. Het is de laatste, en ook de kleinste.

Even melden dat de koi zich in verschillende locaties bevinden.
Ameide = Interkoi Ameide (NL)
Arendonk = Interkoi Arendonk (BE)
Spijkenisse = Interkoi Nederland (NL)

Wordt eindelijk wakker en blaas het koigevoel opnieuw leven in !


Planning

Start: 27/02/2024 05:00

Einde: 03/03/2024 start om 18:00 uur met interval van 3 min.