Welkom

De veiling van Intakoi Fuit


Intakoi Fuit is een collega van de Interkoi groep die onder de leiding staat van Wiechert Fuit. Wiechert heeft zich het laatste jaar toegelegd op de aankoop van Japanse koi en is reeds meer dan 15 jaar actief in de koi-hobby. In die jaren is Wiechert al 15 keer in Japan geweest om inkopen te doen. Met de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd hoop ik dat ik goede en mooie vissen voor onze koiliefhebbers kan selecteren.. Ik probeer nu via deze veiling enkele bijzonder waardevolle koi aan te bieden met een startprijs die 30% lager ligt dan de normaal gewenste verkoopprijs en probeer op deze manier jullie te motiveren om een gok te wagen en deze aan te kopen. Ik ben bijzonder enthousiast om deze koi aan te bieden. Lees wel de bijgaande informatie, een aantal koi bevindien zich op mijn locatie in Rijssen (Nederland, een ander deel van het aanbod bevind zich in Arendonk (België). Desgewenst en in overleg kunnen eventueel de koi ook in Arendonk opgehaald worden om het wat eenvoudiger te maken voor onze Belgische of Franse vrienden.


Planning

Start: 08/03/2024 05:00

Einde: 11/03/2024 19:00

Nr: 390

Kweker: Momotaro

Soort: Sandan maruten kohaku

56 cm / Nisai / Vrouw

Omschrijving:
Waardevolle, en vooral kwalitatieve sandan maruten kohaku. Het beni is van ongehoord hoge kwaliteit. Het patroon is lekker conservatief en oogst vooral rust in je vijver. Deze kohaku bevind zich in Rijssen (NL) maar kan desgewenst in Arendonk (BE) opgehaald worden.

Nr: 391

Kweker: Momotaro

Soort: Kohaku

57 cm / Nisai / Man

Omschrijving:
Met recht en reden een koi die vooral evenwicht symboliseert met een patroon dat iedereen zou moeten bekoren. Het beni is glansrijk en stabiel over het ganse lichaam op een ondergrond van hoogwaardig shiroji. Deze kohaku bevind zich in Rijssen (NL) maar kan desgewenst in Arendonk (BE) opgehaald worden.

Nr: 392

Kweker: Takigawa

Soort: sanke

56 cm / Nisai / Vrouw

Omschrijving:
Een sanke uit het boekje, gekweekt door de meest natuurvriendelijke kweker Takigawa. Koi van Takigawa staan hoog aangeschreven bij Interkoi, Dit is in ieder geval een aanwinst voor je vijver, en zal door zijn sterk atarashi sumi nog meer plezier laten beleven in de toekomst. Deze kohaku bevind zich in Ameide (NL) maar kan desgewenst in Arendonk (BE) opgehaald worden.

Nr: 393

Kweker: Momotaro

Soort: kohaku

37 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).

Nr: 394

Kweker: Momotaro

Soort: sanke

40 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Eén van mijn favoriete sanke met een doordringend atarashi sumi patroon dat wel op een dambord gelijkt. Je kan het ook een hi sanke noemen. Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).

Nr: 395

Kweker: Momotaro

Soort: kohaku

50 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Sterk gebouwde kohaku met een benipatroon dat speervormig is en een hoogst indringende indruk geeft. Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).

Nr: 396

Kweker: Momotaro

Soort: sandan kohaku

46 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Stevig gebouwde kohaku met een sandan patroon dat meer gevoel geeft dan een normale sandan kohaku. Her is kracht geschreven in de uitstraling. Het zijn koi waar ik een zwak voor heb. Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).

Nr: 397

Kweker: Sakai FF

Soort: sanke

50 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Een sanke uit het boekje, niet meer, niet minder. Gekweekt door de top kweker van sanke in Japan. Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).

Nr: 398

Kweker: Dainichi

Soort: showa

36 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Wie houdt er niet van de eigenwijze stijl van de showa van Dainichi. Het zijn exclusieve patronen die veel impressie uitstralen. Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).

Nr: 399

Kweker: Dainichi

Soort: showa

37 cm / Nisai / Ongesekst

Omschrijving:
Misschien ontbreekt er wat sumi op het hoofd, maar zou het niet interessant zijn om de toekomst de tijd te geven om de showa te vervolledigen ? Dat is toch het meest plezierige aan de koihobby nietwaar ? Deze koi bevind zich in Arendonk (BE).