Welkom

De veiling ter ere van onze 50ste huwelijksdag


Deze veiling staat in het teken van onze 50ste huwelijksverjaardag. Ik zal hier een speciale editie van maken. Bijna al mijn beste koi zullen aangeboden worden tegen 50% van de prijs exclusief BTW. Je zal dus 2 prijzen voortaan zien verschijnen. Een prijs inclusief BTW en een prijs tussen haakjes ex BTW. De mensen uit het buitenland weten wat de voordelen zijn indien ze een geregistreerde BTW nummer hebben. Wist je dat je je tegenstander in het bieden kan zien door middel van zijn nickname ? Ga naar het detail en klik op "bieders" en je zal je tegenstander kennen. Nog enkele dagen en dan zal je weten of je een winnende hand hebt of niet.


Planning

Start: 03/05/2023 06:00

Einde: 15/05/2023 21:00

Nr: 110

Kweker: Momotaro

Soort: Tancho Showa

75 cm / Yonsai / Vrouw

Omschrijving:
Wat moet je hier nog aan toevoegen. Een top tancho showa met nog ontzettend veel toekomst perspectief. Een knaller die wel eens dik boven de 80 cm zou kunnen uitkomen. Een unieke kans om een topper te scoren tijdens dit 50 jarig jubileum aanbod. De tancho showa moet opgehaald worden voor 31 mei.

Nr: 111

Kweker: Momotaro

Soort: Tancho Kohaku

73 cm / Yonsai / Vrouw

Omschrijving:
Tijdens mijn selectie vorig jaar in Japan moest ik een keuze maken tussen een tancho met een perfect ronde stip op de juiste plaats maar een iets mindere huidkwaliteit, en een tancho met een stip met een perfecte huidkwaliteit maar de stip net iets uit het midden. Ik ging voor de tancho kohaku met een hoogwaardige huidkwaliteit. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei.

Nr: 112

Kweker: Momotaro

Soort: Sandan Kohaku

73 cm / Yonsai / Man

Omschrijving:
Dit is mijn favoriete kohaku. Weliswaar een man, maar neem het hem maar eens kwalijk. Sublieme huidkwaliteit, prachtig patroon en vooral een uitzonderlijke totaaluistraling. Ik hoop dat er niemand op gaat bieden want ik zie hem zelf nog te graag. de koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 113

Kweker: Ueno

Soort: Showa

66 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Fantasierijke showa uit de stal van Ueno. Deze showa werd aangekocht als tosai op een event van Narita en verbleef nog 2 jaar in Japan. de koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 114

Kweker: Yamamatsu

Soort: Mukashi Ogon

73 cm / Yonsai / Vrouw

Omschrijving:
Buitengewoon zuivere huidkwaliteit voor een mukashi ogon. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 115

Kweker: Hoshikin

Soort: Showa

76 cm / > Gosai / Vrouw

Omschrijving:
Wie wil er geen kanon zoals deze in de vijver. Ze springt in het oog, ze laat zich gelden, een showa om van te dromen. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 116

Kweker: Momotaro

Soort: Ginrin Ogon

80 cm / > Gosai / Man

Omschrijving:
Een man met ballen. Een ongerepte en ongelooflijke verschijning van een machtige mannelijke ginrin ogon. Een niet te versmaden koi. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders overeengekomen.

Nr: 117

Kweker: Momotaro

Soort: Ginrn Kohaku

58 cm / Nisai / Vrouw

Omschrijving:
De ginrin kohaku van Momotaro behoren tot de meest prestigieuze ginrin ter wereld. Eenvoudig maar rustgevend nidan patroon.. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders overeengekomen.

Nr: 118

Kweker: Momotaro

Soort: Sanke

60 cm / Sansai / Man

Omschrijving:
Een regelrechte kaskraker om in te zetten op eender welke show. Topper van formaat. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders overeengekomen.

Nr: 119

Kweker: Momotaro

Soort: Yamabuki

80 cm / Yonsai / Vrouw

Omschrijving:
Wat een fantastisch mooie koi. Die zou iedereen zijn hart moeten stelen. Er is één schubje achteraan rechts van de koi beschadigd, maar zal absoluut geen problemen opleveren. Tijd is de key faktor om dit schubje te laten herstellen. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders overeengekomen.

Nr: 121

Kweker: Dainichi

Soort: Yondan Kohaku

62 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Wat een machtige verschijning. Aanrader van formaat. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders overeengekomen.

Nr: 122

Kweker: Yamamatsu

Soort: Doitsu Mukashi

72 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Een persoonlijke favoriet. Bloed en bloed mooi, dat is het enige wat ik erover kan zeggen. De perfecte schubbenrij is oogstrelend. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 123

Kweker: Ueno

Soort: Showa

67 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Een meesterwerk van Ueno, aangekocht op de R-collection event van Narita. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 124

Kweker: Momotaro

Soort: Sandan Kohaku

60 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Wat is er mooier dan een sandan kohaku ? Het blijven de meest gewilde koi qua patroon. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 125

Kweker: Momotaro

Soort: Ginrin Tancho Kohaku

67 cm / Yonsai / Man

Omschrijving:
Een tancho mag niet ontbreken. Dit is de ginrin versie, en oh zo mooi ! De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 126

Kweker: Hirasawa

Soort: Karashigoi

70 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Een super karashigoi van Hirasawa, speciaal uitgezocht uit het huis bij jinbai van deze gerenommeerde. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 127

Kweker: Sakai FF

Soort: Kohaku

66 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Een kohaku van Sakai FF, niet te versmaden. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 128

Kweker: Momotaro

Soort: Sanke

55 cm / Nisai / Vrouw

Omschrijving:
Niet overdreven groot, en zal nooit groot worden, maar wel overdreven mooi. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 129

Kweker: Tamaura

Soort: Showa

72 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Onvoorspelbare showa, meer kan ik er niet over zeggen. Je ziet evenveel als ik....laat je verrassen ! De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 130

Kweker: Hoshikin

Soort: Yondan kohaku

74 cm / Yonsai / Vrouw

Omschrijving:
Dit wordt een beer van een kohaku hoor ! De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 131

Kweker: Hoshikin

Soort: Showa

68 cm / Sansai / Vrouw

Omschrijving:
Begerenswaardige showa die veel uitstraling heeft. Een hebbeding. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 132

Kweker: Marusaka

Soort: Kin Kinkokuryu

84 cm / > Gosai / Vrouw

Omschrijving:
Dit was een klantenkoi en zwemt ondertussen 1 jaar bij Interkoi. Een machtige verschijning. Een uitgelezen kans. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.

Nr: 133

Kweker: Takigawa

Soort: Kohaku

94 cm / > Gosai / Vrouw

Omschrijving:
Ik ga hier niet veel woorden aan vuilmaken. Supermooie kohaku van maar liefst 13 jaar. Ik kocht deze als nisai bij Takigawa San, ze was toen 56 cm. Ze heeft enkele jaren gezwommen bij een klant, maar zwemt ondertussen al 1 jaar terug bij Interkoi. Het hoofd is nog volledig gaaf, het is een emotionele koi voor mij, maar ik moet een goede vijver voor vinden. Ze kan nog 10 jaar mee, misschien 5 jaar, misschien maar 1 jaar, ik kan daar geen antwoord op geven. De koi moet opgehaald worden voor 31 mei, tenzij anders afgesproken.